Quadro RF-2451MA+

Тип Замрзнувач
Енергетска ефикасност: A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h): 9 kg / 24 h
Капацитет на фрижидерот 182L
Фреон: R600a

Категорија:

Спецификација

Тип на фрижидер: 8 (замрзнувач)
Број на врати: 1
Број на компресор 1
Начин на ладење: Природен проток на воздух
Енергетска класа: A+
Годишна потрошувачка:238 kWh
Вкупен капацитет (нето): 182l
Капацитет на замрзнување (kg/24h): 9 kg / 24 h
Фреон: R600a
Бучност: 41 dB
Променлива врата: Да
Димензии 578x632x1509