Quadro RF-1005A+

Тип на фрижидер: 4 (замрзнувач)
Број на врати: 1
Број на компресор 1
Начин на ладење: Природен проток на воздух
Енергетска класа: A+
Годишна потрошувачка:168kWh
Вкупен капацитет (нето): 63 L

Категорија:

Спецификација

Тип на фрижидер: 4 (замрзнувач)
Број на врати: 1
Број на компресор 1
Начин на ладење: Природен проток на воздух
Енергетска класа: A+
Годишна потрошувачка:168kWh
Вкупен капацитет (нето): 63 L
Капацитет на замрзнување (kg/24h):4 Kg / 24h
Фреон: R600a
Бучност: 43 dB
Променлива врата: Да
Димензии 519x544x878