Quadro DW-E4535V

Машина за перење тип 45cm
Тип на програмер Електронски со вртливо копче
Енергетска ефикасност A ++
Ниво на бучава
Број на програми за перење 6
Детектирањето недостасува од сол и сјај ДА
Боја бела
Димензии 450 x 845 x 598
Тежина 40

Категорија:

Спецификација

Машина за перење тип 45cm
Тип на програмер Електронски со вртливо копче
Енергетска ефикасност A ++
Ниво на бучава
Број на програми за перење 6
Детектирањето недостасува од сол и сјај ДА
Боја бела
Димензии 450 x 845 x 598
Тежина 40