Quadro DFR-3120a+ Linox

Начин на ладење: природна циркулација
Енергетска ефикасност: А+
Капацитет на фрижидерот: 105 л
Капацитет на замрзнувачот: 67 л
Димензии: (ШхВхД) 540х1700х610 мм

Спецификација

Начин на ладење: природна циркулација
Енергетска ефикасност: А+
Капацитет на фрижидерот: 105 л
Капацитет на замрзнувачот: 67 л
Димензии: (ШхВхД) 540х1700х610 мм