Quadro BO6090DF

Енергетска класа: А
Волумен на рерната: 58L
Долен грејач: 1100W
Горен грејач: 1200W
GRILL
Вентилатор: да
Осветлена внатрешност
Термостат

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Волумен на рерната: 58L
Долен грејач: 1100W
Горен грејач: 1200W
GRILL
Вентилатор: да
Осветлена внатрешност
Термостат
Функции на рерната:
Горен + долен грејач;
Долен грејач;
Горен грејач;
Одмрзнување;
Грил + вентилатор;
Вентилатор
Боја: Inox
Pop in/out копчиња
Максимална моќност: 2300w
Напојување: 220-240v, 50Hz
Димензии(В/Ш/Д): 595 x 590 x 570mm
Тежина бруто/нето: 32 / 29,2kg
Потрошувачка на енергија по циклус со/без вентилатор kWh 0,83 / 0,94