PRITY K1

Камник PRITY K1
Моќ: 9 kW
Погоден за простории до 50 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x 76 /cm
Тежина : 61 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Дрвени рачки на вратите
Преграда за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Камник PRITY K1
Моќ: 9 kW
Погоден за простории до 50 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x 76 /cm
Тежина : 61 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Дрвени рачки на вратите
Преграда за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција