Philips HR1565/40

Моќност 400W
Сад 3л
3 нивоа на брзина и турбо функција
Совршена помош за мешање
Тесто и десерти совршено за неколку минути
Брзо и лесно чистење

Категорија:

Спецификација

Моќност 400W
Сад 3л
3 нивоа на брзина и турбо функција
Совршена помош за мешање
Тесто и десерти совршено за неколку минути
Брзо и лесно чистење