Philips HP6420/00

• Депилатор
• Боја Бела
• 2 брзини
• број на дискови 21
• четка за чистење
• 13V / 400mA

Категорија:

Спецификација

• Депилатор
• Боја Бела
• 2 брзини
• број на дискови 21
• четка за чистење
• 13V / 400mA