Бензиски Тример ST 43

• Моќност: 1.2 kW
• Вртежи во минута: 11 800 rpm
• Косен дел со конец: 42 cm
• Косен дел со нож: 25.5 cm
• Тежина: 7.4 kg
• Дебелина на најлонскиот конец: 2.4 mm
• 2-такт. мотор (бензин 95 и масло двотактол) 3l./100 ml
• Зафатнина: 42.7 cm 3
• Деллива рачкa
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години

Категорија:

Спецификација

• Моќност: 1.2 kW
• Вртежи во минута: 11 800 rpm
• Косен дел со конец: 42 cm
• Косен дел со нож: 25.5 cm
• Тежина: 7.4 kg
• Дебелина на најлонскиот конец: 2.4 mm
• 2-такт. мотор (бензин 95 и масло двотактол) 3l./100 ml
• Зафатнина: 42.7 cm 3
• Деллива рачкa
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години