MTD DL 46 P

• Моќност: 1.6 кW
• Зафатнина: 99 cm3
• 4- тактен мотор
• Работна ширина: 46cm
• Тежина: 31 kg
• Капацитет на корпа: 70 l.
• 6 нивоа на косење
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години

Категорија:

Спецификација

• Моќност: 1.6 кW
• Зафатнина: 99 cm3
• 4- тактен мотор
• Работна ширина: 46cm
• Тежина: 31 kg
• Капацитет на корпа: 70 l.
• 6 нивоа на косење
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години