Midea AHS20AC

Програми за печење 13
Програми: основен, француски леб, тесто, џем,
леб од цели зрна, брзо печење, сладок леб
забрзано тесто, десерт, тестенини, пита, тесто
Дигитален дисплеј 1 ЕЕЗ.
Избор на печење големина 750/1000 g

Категорија:

Спецификација

димензии (H * W * D) 34 * 25 * 31 см
Програми: основен, француски леб, тесто, џем,
леб од цели зрна, брзо печење, сладок леб
забрзано тесто, десерт, тестенини, пита, тесто
Дигитален дисплеј 1 ЕЕЗ.
Потрошувачка на енергија 580 W
Мерна чаша Да
Мерење на лажица Да
Книга за рецепти Да
Инд. време до крајот на програмата Да
Индикација на тековната програма Да
Должина на кабелот за напојување 1 m
Тркалезна сад за печење Да
Нелепливи премази Да
Тежина 4,9 кг
Боја бела
Максимална тежина на печење 1000 g
Програми за печење 13
Брз режим за печење Да
Одложено започне до 13 часа
Избор на печење големина 750/1000 g
Избор на боја на кора 3 опции
Поддржано. темп. по печење 60 минути