Max TS-650

Моќност: 650W
Топлински изолирано куќиштд
Можност за печење на две лепчиња
Автоматско центрирање на лепчето
Регулатор на печење
Копче за стопирање на функцијата
Послужавник за трошки

Категорија:

Спецификација

Моќност: 650W
Топлински изолирано куќиштд
Можност за печење на две лепчиња
Автоматско центрирање на лепчето
Регулатор на печење
Копче за стопирање на функцијата
Послужавник за трошки