Max RB-3542

Моќност: 200W
2 брзини
Со пластичен додаток за блендирање
Иноксни сечива
DC Мотор

Категорија:

Спецификација

Моќност: 200W
2 брзини
Со пластичен додаток за блендирање
Иноксни сечива
DC Мотор