Max PG-60C

Тип -ТОСТЕР СЕНДВИЧ
Моќност: 2000W;
Автоматски термостат;
Светилка за вклучено и спремно за работа;
Рачки од бакелит отпорни на топлина;
Нелепливи грил плочи;
Керамичка навлака;
Се отвора до 180⁰ – како отворена скара;
Сад за собирање на маснотии

Категорија:

Спецификација

Тип -ТОСТЕР СЕНДВИЧ
Моќност: 2000W;
Автоматски термостат;
Светилка за вклучено и спремно за работа;
Рачки од бакелит отпорни на топлина;
Нелепливи грил плочи;
Керамичка навлака;
Се отвора до 180⁰ – како отворена скара;
Сад за собирање на маснотии