Max MM720CTB Black

Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
5 нивоа на моќност, и одмрзнување
Тип на контрола: механичка
35 минутен тајмер со звучен сигнал
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм
Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм
Боја: ЦРНА

Категорија:

Спецификација

Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината)
Тип на контрола: механичка
35 минутен тајмер со звучен сигнал
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм
Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм
Боја: ЦРНА