Max MM720CTB White

Капацитет на микро печката: 20 литри;
Моќност: 700W;
5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);
Тип на контрола: механичка;
35 минутен тајмер со звучен сигнал;
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм;
Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм;
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Капацитет на микро печката: 20 литри;
Моќност: 700W;
5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);
Тип на контрола: механичка;
35 минутен тајмер со звучен сигнал;
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм;
Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм;
Боја: бела