Max HG-97

Моќност 1280W
Тип на производ Eлектричен тостер
Нелепливи грил плочи лесни за чистење (за 4 лепчиња),
рачки отпорни на загревање,
автоматски термостат,
сад за собирање на маснотии,
можност за поставување во исправена положба

Категорија:

Спецификација

Моќност 1280W
Тип на производ Eлектричен тостер
Нелепливи грил плочи лесни за чистење (за 4 лепчиња),
рачки отпорни на загревање,
автоматски термостат,
сад за собирање на маснотии,
можност за поставување во исправена положба