Max HG-306

Моќност: 1750W
Автоматски термостат
Светилка за вклучено и спремно за работа
Рачки отпорни на топлина
Нелепливи грил плочи за лесно чистење
Кабел лесен за складирање
Сад за собирање на маснотии

Категорија:

Спецификација

Моќност: 1750W
Автоматски термостат
Светилка за вклучено и спремно за работа
Рачки отпорни на топлина
Нелепливи грил плочи за лесно чистење
Кабел лесен за складирање
Сад за собирање на маснотии