Max HE200

Тип: Апарат за варење кафе
Моќност: 800W;
Капациет на вода: максимум 270ml;
Копче за вклучување/ исклучување;
Скриен грејач;
Лесен за употреба;
Ергономска рачка на склопување;
База со кабел

Категорија:

Спецификација

Тип: Апарат за варење кафе
Моќност: 800W;
Капациет на вода: максимум 270ml;
Копче за вклучување/ исклучување;
Скриен грејач;
Лесен за употреба;
Ергономска рачка на склопување;
База со кабел