Max BO 2005

Енергетска класа: А
Програми за готвење: 5
Мултифункционална рерна со вентилациско печење
Механички тајмер
Иноксен панел
Иноксни копчиња:3
Алуминиумска рачка
Осветлување во рерната

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Програми за готвење: 5
Мултифункционална рерна со вентилациско печење
Механички тајмер
Иноксен панел
Иноксни копчиња:3
Алуминиумска рачка
Осветлување во рерната
Иноксна решетка
Тава за печење
Димензии 60х60х60