Max AK850

Моќност: 700W
Не лепливи плочи за 7 крофни
Лесни за одржување
Автоматски термостат
Рачки отпорни на топлина
Можност за поставување во исправена положба

Категорија:

Спецификација

Моќност: 700W
Не лепливи плочи за 7 крофни
Лесни за одржување
Автоматски термостат
Рачки отпорни на топлина
Можност за поставување во исправена положба