Max 3.5KW ACAGR7-12-BR3V

Фреон: R410A
Mоќност на ладење/ греење: 3250W/34000
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица: 42/39/33dB(A)
Звучнoст на надворешната единица:52 dB(A)
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 773×250×185 mm
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 820×355×580
Работнa температура: -7<°C<43

Спецификација

Фреон: R410A
Mоќност на ладење/ греење: 3250W/3400W
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица: 42/39/33dB(A)
Звучнoст на надворешната единица:52 dB(A)
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 773×250×185 mm
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 820×355×580
Работнa температура: -7<°C<43