Max 5.5kw MIAC IF 18INV

Енергетска класа: А++
Фреон: R410
Влезна моќност на ладење/ греење: 1660W/1630W
Капацитет на ладење: 5700W
Капацитет на греење:6500W
Проток на воздух: 800/850 м3
Работнa температура: -16<°C<46 Димензии на внатрешната единица (ШхВхД):898x280x200 mm

Спореди

Спецификација

Инвертер клима MAX сплит систем 5.5kW :
Енергетска класа: А++
Фреон: R410
Влезна моќност на ладење/ греење: 1660W/1630W
Капацитет на ладење: 5700W
Капацитет на греење:6500W
Коефициент на енергетска ефикасност SEER за ладење: 6.1
Коефициент на енергетска ефикасност SCOP за греење: 4.7
Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h
Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 40/48/54 dB(A)
Звучност на надворешната единица: 54/58/65 dB
Проток на воздух: 800/850 м3
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД):898x280x200 mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 995x365x298 mm
Нето тежина на внатрешната единица: 11 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 14 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 780x605x290 mm
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 883?412?653mm
Нето тежина на надворешната единица: 40,5 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 46 kg
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4″
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 1/2″
Работнa температура: -16<°C<46