Max 3.5kw MIAC IF 12INV

Инвертер клима MAX сплит систем 3.5kW
Енергетска класа: А
Фреон: R410
Влезна моќност на ладење/ греење: 1095W/1035W
Капацитет на ладење: 3500W
Капацитет на греење:3700W
Работнa температура:-16<°C<46 Димензии на внатрешната единица (ШхВхД):770х240х180 mm

Спецификација

Инвертер клима MAX сплит систем 3.5kW
Енергетска класа: А
Фреон: R410
Влезна моќност на ладење/ греење: 1095W/1035W
Капацитет на ладење: 3500W
Капацитет на греење:3700W
Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење: 4.75
Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење: 3.18
Капацитет на одвлажнување: 1L/h
Звучнoст при ладење на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 49/45/37 dB(A)
Звучност на надворешната единица: 58/62dB
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД):770х240х180 mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 855х305х255 mm
Нето тежина на внатрешната единица: 9 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 11 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 700х240х180 mm
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 803х598х381mm
Нето тежина на надворешната единица: 26 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 30 kg
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4″;
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 1/2″
Работнa температура:-16<°C<46