Luxell LX-3577

Моќност на фурна: Горен греач 650 + Долен греач 1000 W = 1650 W
Моќност на рингли : 1000W – 1500W – 450W
42 Литри внатрешен волумен
Термостат
Рефлектирачка внатрешност на фурна
Две емајлирани тепсии & Кромирана решетка
4- нивоа на висина во внатрешност на фурната

Категорија:

Спецификација

Моќност на фурна: Горен греач 650 + Долен греач 1000 W = 1650 W
Моќност на рингли : 1000W – 1500W – 450W
42 Литри внатрешен волумен
Термостат
Рефлектирачка внатрешност на фурна
Две емајлирани тепсии & Кромирана решетка
4- нивоа на висина во внатрешност на фурната