LTHA ZS 20

Рачно одмрзнување
Енергетска класа: A
Бруто капацитет: 200 l
Регулација на температурата

Категорија:

Спецификација

Брзо замрзнување
1 компресор
Рачно одмрзнување
Механичко управување
Регулација на температурата
Разладувачка течност :R134А
Потрошувачка на енергија кВч: 0.70
Бучавост 42 дб
Капацитет 14,5 кг за 24 часа
Издржливост при прекин на електрична енергија:35 h
Изолација 6 sm
Замрзнувач 1 корпа
Осветлување на просторот за замрзнување -Стандардно – на капакот
Брава за заклучување
Нето капацитет:200 l
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x Д x В):76.3 × 68 × 87 cm
Нето тежина 37 кг
Бруто тежина 45 кг