Lotos Max B

Минимално затоплување: 10 KW
Максимално затоплување:
– Затоплување на простор: 5 KW
– Затоплување на вода: 17 KW
Вода во котел 19л.
Димензии (шир/длаб/вис): 650/610/1165 mm
Нето тежина: 125 kg

Категорија:

Спецификација

Минимално затоплување: 10 KW
Максимално затоплување:
– Затоплување на простор: 5 KW
– Затоплување на вода: 17 KW
Вода во котел 19л.
Димензии (шир/длаб/вис): 650/610/1165 mm
Нето тежина: 125 kg