Lial LIA2500C

2500 Вати (1250W + 1250W)
Капацитет на греење до 25 Метри квадратни
IPX 4 Степен на водоотпорност
Водоотпорен прекидач
Термостат
Сет за монтажа на сид
Со греалката во комплет се вклучени
Постоље со тркалца

Категорија:

Спецификација

2500 Вати (1250W + 1250W)
Капацитет на греење до 25 Метри квадратни
IPX 4 Степен на водоотпорност
Водоотпорен прекидач
Термостат
Сет за монтажа на сид
Со греалката во комплет се вклучени
Постоље со тркалца