Leov 80L

Бојлер леов 80 литри
Вертикален
Капацитет: 80L
Греач 2000W
Гаранција 5 години

Категорија:

Спецификација

Бојлер леов 80 литри
Вертикален
Капацитет: 80L
Греач 2000W
Гаранција 5 години