Koncar US 700C2C

Модел: US 700C2C
Боја: црвена
Моќ: 700W
Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
Бучност: 78dB(A)
Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg
Пакување: 425x280x335mm
Сад за прашина: 2,5L
Без кеса за ѓубре
Свиткувачко црево/телескопска цевка: 1,5m/48-72cm
Должина на кабел: 5m
Прибор: ќетка за мазни подови и теписи, тесен продолжеток со четкичка (2 во 1)
Филтер: HEPA 12
Само за суво усисавање
Гаранција 1 година

Категорија:

Спецификација

Модел: US 700C2C
Боја: црвена
Моќ: 700W
Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
Бучност: 78dB(A)
Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg
Пакување: 425x280x335mm
Сад за прашина: 2,5L
Без кеса за ѓубре
Свиткувачко црево/телескопска цевка: 1,5m/48-72cm
Должина на кабел: 5m
Прибор: ќетка за мазни подови и теписи, тесен продолжеток со четкичка (2 во 1)
Филтер: HEPA 12
Само за суво усисавање
Гаранција 1 година