Koncar PR 10 7FCD3

15 програми
Капацитет на перењето: 7кг
Број на вртежи на центрифугата: 1000/ O/min
Систем за заштита од протекување
Регулација на центрифуга
Регулација на температура
Предперење
Инокс барабан
Едноставно бирање на програмите со еден регулатор за програмите на перење
Посебни програми : супер брз програм, еко програм,дополнително плакнење
LED приказ на текот на програмот
Заклучување за деца
Енергетска класа А
Енергетка класа на центрифуга: C
Годишна потрошувачка на електрична енергија:222 kw
Годишна потрошувачка на вода: 10337l
Ниво на бучава : 58/76 dB
Димензии (ВxШxД): 85x60x55cm
Енергетска класа А
Капацитет на перењето: 7кг
Број на вртежи на центрифугата: 1000 rpm
3 години гаранција

Категорија:

Спецификација

15 програми
Капацитет на перењето: 7кг
Број на вртежи на центрифугата: 1000/ O/min
Систем за заштита од протекување
Регулација на центрифуга
Регулација на температура
Предперење
Инокс барабан
Едноставно бирање на програмите со еден регулатор за програмите на перење
Посебни програми : супер брз програм, еко програм,дополнително плакнење
LED приказ на текот на програмот
Заклучување за деца
Енергетска класа А
Енергетка класа на центрифуга: C
Годишна потрошувачка на електрична енергија:222 kw
Годишна потрошувачка на вода: 10337l
Ниво на бучава : 58/76 dB
Димензии (ВxШxД): 85x60x55cm
Енергетска класа А
Капацитет на перењето: 7кг
Број на вртежи на центрифугата: 1000 rpm
3 години гаранција