Iskra S1

Тип: Миксер
Моќност: 200 W
Напон: 220-240V
Број на функции: 5 степен на брзина
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Тип: Миксер
Моќност: 200 W
Напон: 220-240V
Број на функции: 5 степен на брзина
Боја: бела