INDESIT EDPE G45 A1 ECO

• Кондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
• А+ енергетска класа
• ИНВЕРТЕР МОТОР
• Бела
• 8кг
• LCD Дисплеj
• 4 нивоа на сушење
• 16 програми
• My time
• Индикатори за сушење
• звучен сигнал за крај на програма
• Индикатор за празнење на садот за вода
• Бучност 69дб
• Димензии: 85×59.5×61 цм

Категорија:

Спецификација

• Кондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
• Енергетска класа: А+
• ИНВЕРТЕР МОТОР
• Бела
• 8кг
• LCD Дисплеj
• 4 нивоа на сушење
• 16 програми
• My time
• Индикатори за сушење
• звучен сигнал за крај на програма
• Индикатор за празнење на садот за вода
• Бучност 69дб
• Димензии: 85×59.5×61 цм