Gorenje WP7Y3

Енергетска класа: A+++
Боја: Бела
WaveActive барабан
Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
Капацитет за перење: 7 kg
Волумен на барабанот: 54 l
Едноставно користење
Персонализирани подесувања на сите програми
16 програми
Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)
Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Програма за самочистење (SterilTub)
Нежно затворање на вратата
Нормално тивко работење
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh
Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 62,7 cm
Нето тежина на апаратот: 66,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 67.7 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W
Приклучна моќ: 2000 W
Осигурувач: 10 A
Гаранција 5 години

Категорија:

Спецификација

Капацитет за перење: 7 kg
Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
Волумен на барабанот: 54 l
Енергетска класа: A+++