Gorenje WHP62ES

ПРОГРАМИ СО ПАРЕА
Енергетска класа: A+++
Ефект на цедење: B
Боја: Бела боја
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 6 kg
Волумен на барабанот: 43 l
Фиксен
Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата
Ладно перење: 15°C
15 програми
Основни програми: Памук, Стандардно бело/шарено, Волна, Брзо перење (QuickWash), Програма за спортска облека, Микс програма
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
Можност за перење без центрифуга
Одложен почеток
SteamTech третман со пареа
Програма за самочистење (SterilTub)
Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)
Сервисна дијагностика
Рачно извлекување
Сензори: Сензор за ниво на вода
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Контрола на стабилност (SCS)
Годишна потрошувачка на вода: 8.800 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 153 kWh
Време на перење: 233 мин.
Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm
Нето тежина на апаратот: 58 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W
Приклучна моќ: 1.800 W

Категорија:

Спецификација

ПРОГРАМИ СО ПАРЕА
Енергетска класа: A+++
Ефект на цедење: B
Боја: Бела боја
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 6 kg
Волумен на барабанот: 43 l
Фиксен
Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата
Ладно перење: 15°C
15 програми
Основни програми: Памук, Стандардно бело/шарено, Волна, Брзо перење (QuickWash), Програма за спортска облека, Микс програма
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
Можност за перење без центрифуга
Одложен почеток
SteamTech третман со пареа
Програма за самочистење (SterilTub)
Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)
Сервисна дијагностика
Рачно извлекување
Сензори: Сензор за ниво на вода
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Контрола на стабилност (SCS)
Годишна потрошувачка на вода: 8.800 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 153 kWh
Време на перење: 233 мин.
Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm
Нето тежина на апаратот: 58 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W
Приклучна моќ: 1.800 W