Gorenje WHE62S3

Капацитет за перење: 6 kg
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Енергетска класа: A+++
Волумен на барабанот: 43 l
15 програми

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A+++
Боја: Бела боја
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 6 kg
Волумен на барабанот: 43 l
Фиксен
Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата
Ладно перење: 15°C
15 програми
Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Брзо перење (QuickWash), Рачно перење (HandWash)
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Памук со претперење / Програма за спортска облека (SportWash) / Еко програма / QuickWash 15 мин. / Кошули / Микс / Памук 20 С
Можност за перење без центрифуга
Регулирање на температурата
Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)
Сервисна дијагностика
Рачно извлекување
Сензори: Сензор за ниво на вода
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Контрола на стабилност (SCS)
Годишна потрошувачка на вода: 8.925 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 153 kWh
Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 89 × 51,5 cm
Нето тежина на апаратот: 58 kg
Бруто тежина на апаратот: 62 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 2.200 W
Осигурувач: 10 A