Gorenje WHC623E14X

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

Категорија:

Спецификација

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: C
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 300 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 250 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 348 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 408 m³/h
Механичко управување
Управување: Копче
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 2
Моќност на осветлување: 6 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
Јаглен филтер: 315275
Код на рециркулирачкиот сет: 592277
Tип на мотор: Кондензаторски мотор
Број на мотори: 1
Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
Висина: 250 mm
Минимална висина на декоративниот оџак: 545 mm
Максимална висина на декоративниот оџак: 875 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 61,5 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 63,7 × 36,5 cm
Нето тежина на апаратот: 8,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 11,36 kg
Приклучна моќ: 126 W
Осигурувач: 10 A