Gorenje WD94141

Капацитет за перење: 9 kg
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Енергетска класа: A
Потрошувачка на струја по циклус: 1,05 kWh

Спецификација

Енергетска класа: A
Капацитет за перење: 9 kg
Капацитет на сушење: 1-6 kg
PowerDrive мотор
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Капацитет за перење: 9 kg
Капацитет на сушење: 1-6 kg
Полнење: Врата на предната страна
Волумен на барабанот: 61 l
Агол на отвoрање на вратата: 135 °
Ладна вода
Тип на дисплеј: ЛЦД дисплеј
Регулирање на температурата
Ладно перење: Копче
Звучен сигнал
15 програми
Основни програми: Памук, Синтетика
Предперење
Можност за перење без центрифуга
Регулирање на температурата
Quick програма
Одложен старт
Пумпа СТОП
Звучен сигнал
Електричен
4D накиснување
ТУШ + ЏЕТ систем
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Заклучување на врата: Електронско
Када од Carbotech
Годишна потрошувачка на вода: 9.800 l
Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW
Бучност: 64 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 77 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 84,5 × 58,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,1 × 88,1 × 66 cm
Нето тежина на апаратот: 80,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 83 kg
Приклучна моќ: 2.200 W
Осигурувач: 10 A