Gorenje WD73121

Капацитет за перење: 1-7 kg
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Енергетска класа: B
Потрошувачка на струја по циклус: 1,23 kWh

Спецификација

Енергетска класа: B
Капацитет за перење: 1-7 kg
Капацитет на сушење: 5 кг
Колекторски мотор
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 1-7 kg
Капацитет на сушење: 5 кг
Полнење: Врата на предната страна
Волумен на барабанот: 60 l
Агол на отвoрање на вратата: 135 °
Ладна вода
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Регулирање на температурата
Ладно перење: Копче
Звучен сигнал
15 програми
Основни програми: Памук, Синтетика
Можност за перење без центрифуга
Регулирање на температурата
Одложен старт
Пумпа СТОП
Звучен сигнал
Електричен
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Заклучување на врата: Временска сигурносна брава
Када од Carbotech
Годишна потрошувачка на вода: 10.000 l
Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW
Бучност: 66 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 84,5 × 58,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,1 × 88,1 × 66 cm
Нето тежина на апаратот: 78 kg
Бруто тежина на апаратот: 80 kg
Приклучна моќ: 2.200 W
Осигурувач: 10 A