Gorenje VC2102BCYIV

SUPRA POWER
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Моќ на всисување: 400 W
Пластичен сад
За суво чистење
Број на додатоци: 3
Четка за паркет
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на садот за прашина: 1,7 l
Тип на цевка: Телескопска
Должина на телескопската цевка: 92 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за празнење на садот за прашина
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Боја плава
Должина на приклучен кабел: 7,0 m
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53,5 × 31,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 4,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Приклучна моќ: 1.800 W

Категорија:

Спецификација

SUPRA POWER
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Моќ на всисување: 400 W
Пластичен сад
За суво чистење
Број на додатоци: 3
Четка за паркет
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на садот за прашина: 1,7 l
Тип на цевка: Телескопска
Должина на телескопската цевка: 92 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за празнење на садот за прашина
Додатоци: 3
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Боја плава
Должина на приклучен кабел: 7,0 m
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.100 W
Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53,5 × 31,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 4,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Приклучна моќ: 1.800 W