Gorenje VC1615CXR

COMPACT XS
Максимална моќност на моторот: 1.600 W
Моќ на всисување: 330 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 33 L/s
Волумен на вреќичката: 2 l
Тип на цевка: Лесна за составување
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 88 cm
Материјал на цевката: Пластика
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m
SPINNER
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Боја Црвена
Должина на приклучен кабел: 5,0 m
Бучност: 82 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 1.600 W
Димензии (ШxВxД): 35 × 21,5 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 28,5 × 29 cm
Нето тежина на апаратот: 3,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg
Приклучна моќ: 1.400 W

Категорија:

Спецификација

COMPACT XS
Максимална моќност на моторот: 1.600 W
Моќ на всисување: 330 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 33 L/s
Волумен на вреќичката: 2 l
Тип на цевка: Лесна за составување
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 88 cm
Материјал на цевката: Пластика
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m
SPINNER
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Боја Црвена
Должина на приклучен кабел: 5,0 m
Бучност: 82 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 1.600 W
Димензии (ШxВxД): 35 × 21,5 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 28,5 × 29 cm
Нето тежина на апаратот: 3,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg
Приклучна моќ: 1.400 W