Gorenje TH60E3W

Вграден кујнски аспиратор
Управување: Преклопник
Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h
Енергетска класа: C
Gorenje Essential линија
Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm

Категорија:

Спецификација

Вграден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: C
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 150 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 240 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 350 m³/h
Механичко управување
Управување: Преклопник
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 1
Моќност на осветлување: 2,1 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
Јаглен филтер: H10883187
Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
Број на мотори: 1
Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
Висина: 170 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 48,4 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,2 × 24,5 × 37 cm
Нето тежина на апаратот: 6,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 8 kg
Приклучна моќ: 110 W
Осигурувач: 10 A