Gorenje SIH 2200PS

Пегла на пареа
Моќност на грејачот: 2.200 W
Аналогно Ultra Steel (Инокс)

Категорија:

Спецификација

Моќност на грејачот: 2.200 W
Ultra Steel (Инокс)
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално перење
Можност за суво пеглање
Аналогно
Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min
Испуштање на пареа одеднаш: 60 g/min
Функција прскање
Простор за сместување на кабелот
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l
Должина на приклучен кабел: 2 m
Димензии (ШxВxД): 31,1 × 16,3 × 12,3 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,3 × 16,5 × 12,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg
Приклучна моќ: 2.200 W