Gorenje SIH 2200GC

Моќност на грејачот: 2.200 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално перење
Можност за суво пеглање
Аналогно
Индикатор на температура
Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min
Испуштање на пареа одеднаш: 80 g/min

Категорија:

Спецификација

Моќност на грејачот: 2.200 W
Систем против создавање на бигор
Систем против прокапување
Функција самочистење
Вертикално перење
Можност за суво пеглање
Аналогно
Индикатор на температура
Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min
Испуштање на пареа одеднаш: 80 g/min
Функција прскање
Простор за сместување на кабелот
Долевање на вода во текот на пеглањето
Практичен, широк отвор со капак
Сад за дозирање вода
Гумени ногарки за стабилност
Волумен на резервоарот за вода: 0,30 l
Должина на приклучен кабел: 2 m
Димензии (ШxВxД): 30,5 × 16,5 × 12 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,3 × 15,9 × 12,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg
Приклучна моќ: 2.200 W