Gorenje RF6275W

Бруто капацитет: 259 l
Тип на апарат: Самостоен
Енергетска класа: А
Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Врата: Метална врата
Боја: Бела
Климатска класа: SN, N, ST
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 259 / 258 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 191 / 190 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 68 / 68 l
Капацитет на замрзнување: 3,5 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 h
Механичко управување
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Осветлена внатрешност
4 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата : Сад за шишиња со држач
2 сада за јајца (6×)
Простор за замрзнување: 1 врата
1 мрежна полица
1 сад за лед
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,89 kWh
Бучност: 41 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm
Нето тежина на апаратот: 55 kg
Бруто тежина на апаратот: 57,5 kg
Приклучна моќ: 95 W
Осигурувач: 10 A