Gorenje MO20MW

Микробранова печка – самостојна
Механичко управување
Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 35,8 cm

Категорија:

Спецификација

Боја: Инокс
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Инокс
Начин на отварање на вратата: Рачка
Отвoрање на врата: Лево
Ултра ладна врата (UCD)
Волумен: 17 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6
Максимална моќност на микробрановата: 700 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Механичко управување
Начин на управување: Копче
Комбинирано греење: Микробранови
Временско
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 35,8 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,6 × 29,2 × 38 cm
Нето тежина на апаратот: 10,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 11,3 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 1.200 W