Gorenje ME510W

Моќност на моторот (max): 425 W
Број на брзини за лесно ракување: 4
AC мотор за сигурно работење

Категорија:

Спецификација

Моќност на моторот (max): 425 W
AC мотор за сигурно работење
Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
Лесно чистење
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Број на брзини за лесно ракување: 4
Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста
Копче за вадење на додатоците
Маталки од не’рѓосувачки челик
Простор за сместување на кабелот
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 18,5 × 13,5 × 9 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21,7 × 17 × 9,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg
Приклучна моќ: 435 W