Gorenje M450W

Моќност на моторот (max): 450 W
Број на брзини за лесно ракување: 5
AC мотор за сигурно работење

Категорија:

Спецификација

Моќност на моторот (max): 450 W
AC мотор за сигурно работење
Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
Лесно чистење
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Број на брзини за лесно ракување: 5
Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста
Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
Копче за вадење на додатоците
Маталки од не’рѓосувачки челик
Простор за сместување на кабелот
Куќиште: Пластично
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm
Нето тежина на апаратот: 1 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg
Приклучна моќ: 400 W