Gorenje KR1800SM

Алуминиум
Еднострани плочи што се вадат
Прилагодување на висината
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено – затворено
Индикатор за температура
Рачка за носење
Куќиште: Пластика + метал
Ширина на зоната за печење: 29 cm
Длабочина на зоната за печење: 22 cm
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 35 × 13,5 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14,5 × 36,5 cm
Нето тежина на апаратот: 2,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 3 kg
Приклучна моќ: 1.800 W

Категорија:

Спецификација

Алуминиум
Еднострани плочи што се вадат
Прилагодување на висината
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено – затворено
Индикатор за температура
Рачка за носење
Куќиште: Пластика + метал
Ширина на зоната за печење: 29 cm
Длабочина на зоната за печење: 22 cm
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 35 × 13,5 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14,5 × 36,5 cm
Нето тежина на апаратот: 2,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 3 kg
Приклучна моќ: 1.800 W