Gorenje GS62115W

Енергетска класа: A++
12 стандардни сетови
Број на корпи: 2
Aqua Stop
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A++
Максимална температура на влезната вода: 60 °C
Индикатор на одбраната програма
On/Off индикатор
Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C
6 програми: Нормалнa програмa; Интензивно миење; Брз интензивен програм; Економична програма; Накиснување; Нежно миење за осетливи садови
Референтна програма: 4
12 стандардни сетови
Функција за половично полнење
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Звучен сигнал за крај на миењето
Број на корпи: 2
Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
Нивоа на прскање: 4
Распрснувачи: 2
Самочистечки филтер
Делумна заштита од прелевање
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 11 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,91 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l
Бучност: 49 dB(A)re1pW
Регулирање на висината: 60 mm
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 87,1 × 64,5 cm
Нето тежина на апаратот: 42,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 49 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W
Приклучна моќ: 1.760 W
Осигурувач: 10 A